Bakverk til jul

Delfiafettkrise?

Siste arbeidsdag før jul er alltid spekket med hendelser. Derfor er det best å julebake og å julebakstblogge om morgenen. Dette innlegget kunne vært reklame for min nærbutikk: Kiwi – Volljordet, men i og med at jeg ikke har noen sponsorer, slik leserne fikk med seg i bloggens juleblogg Q&A, vil jeg ikke kalle det reklame.

Den siste tiden har det versert rykter om delfiafettkrise i Innlandet. Jeg har ikke merket noe til dette. På Kiwi har de tilstrekkelige mengder delfiafett, slik at julebakst med delfiafett enkelt lar seg gjennomføre. Hvis det likevel skulle være slik at butikker i regionene går tom for dette svært nødvendige fettproduktet i førjulstiden, er jeg takknemlig for at jeg har en nærbutikk som legger til rette for både julebakere og julebloggere. 

Årets delfiakake ble kanskje ikke så pen, mend den smaker godt.