Juleaktig sang

Den evige toer

Noen har lagt merke til at adventslysbildet har vært fraværende fra bloggen i noen dager. Dette skyldes en forglemmelse når det gjeldt påpassing av adventslys under smultbakst. Plutselig gikk vi rett fra 7. desember til 10. desember.

Betegnelsen den evige toer har vært brukt om mang en idrettsutøver.

Jeg nevner i fleng:

Roald Aas, Harald Grønningen, Vladimir Smirnov, Raymond Poulidor og ikke minst Torbjørn Sunde.

I brexit-landet Storbritannia, kårer de også toere hvert eneste år: Der er det hitlistenes andreplass når vi går inn i julen som for ettertiden vil bli kjent som Christmas nr 2, eller den evige julehitlistetoer. Her blir det lagt en sang til den evige toer-listen hvert år.

Blant de sangene som ikke klarte juleførsteplassen, er en nyinnspilling av en gammel klassiker, som nesten klarte å herje på julehitlistene i 1995.

Her kommer en juleaktig evig toer-sang, som utmerket godt matcher baking av et klassisk bakverk som goro.