Bakverk til jul

Den nye Star Wars-filmen gir mange svar

Adventslys på plass igjen etter at julebloggeren har vært i utlendighet. Beklager kommunistkatt i bakgrunnen.

I vårt sekulariserte samfunn, er det sjeldent man finner en så trofast menighet som Star Wars-menigheten. Mindre trofaste menigheter er det mange eksempler på. For eksempel skiftet IK Starts supporterklubb navn fra Tigerguttene (inspirert av en kjent Ole Brumm-karakter) til Menigheden før 2005-sesongen, for deretter å skifte navn tilbake til Tigerguttene i 2012, etter en kort, men hektisk, sekulariseringsprosess i supporterklubben. Hovedgrunnen til sekulariseringen skal være manglende sportslige resultater.

Det er derfor med tungt hjerte at jeg i dagens blogginnlegg avslører to ting man får svar på i den nye Star Wars-filmen:

  1. Hva har bakverket Brune pinner med Star Wars-verdenen å gjøre?
  2. What do you get a wookie for Christmas, when he already owns a comb?

Det siste spørsmålet har du kanskje hørt en sang om tidligere dag, i dagens juleblogginnlegg om juleaktig sang, men den nye Star Wars-filmen kommer med mer oppdatert informasjon på dette feltet enn den informasjonen som er tilgjengelig i den gamle juleaktige Star Wars-førjulssangen. Hvis du vil vite mer om dette, gå og se filmen!

Julebaksten i dag er altså brune pinner. Observante lesere legger merke til at disse brune pinnene er tilpasset nøtteallergikere. Jeg kan avsløre at forholdet nøtteallergikere har til brune pinner, ikke utforskes grundig i Star Wars: The Rise of Skywalker.