Juleaktig sang,  Juleblogg

Flodhester en viktig ressurs!

Dette har bloggerkollega Doktor Per på TV2 lært oss for mange år siden! Det kan derfor være mange grunner til å ønske seg en flodhest til jul, men det spørs om ikke om oppbevaring av hjemlig flodhest kan bli en dyrevelferdsutfordring, apropos det jeg skrev om i går. Det beste vil kanskje være å la flodhesten forbli i sitt naturlige habitat, som nøkkelart i egen biotop, for både klima og miljø.

Da kan vi heller lytte til Scott Bradlee’s Post Modern Jukebox’ (PMJ) sin flotte tolkning av barnestjernen Gayla Peevys julehit fra 1953.

I grunnen kunne PMJ vært representert med dagens juleaktige låt ved mange anledninger i årets juleblogg. Jeg har lagt meg på én dag pr artist i bloggen, så jeg skal driste meg til å snike inn en PMJ-tolkning til.

Jeg skal senere i dag blogge om å føle seg nedfor, og da føles det naturlig å ta med en låt der en jeg-person går fra å være i dårlig stemning til å være i bedre stemning. Hva er da bedre enn en Post Modern versjon av Last Christmas?