Bakverk til jul

Julebloggeren besvarer kritikk

Julebloggeren har i løpet av de siste dagene fått kritikk for flere forhold:

Julebloggen har fått kritikk for å være politisk i gårsdagens juleblogginnlegg: En bakebrannfakkel i førjulstiden.

Videre har julebloggeren fått kritikk for å fornærme Star Wars-menighetsmedlemmer som ennå ikke har fått sett den siste filmen: Star Wars: The Rise of Skywalker, ved å hinte om ting som skjer i filmen (såkalte spoilere) i forbindelse med juleblogginnlegget 18 desember.

Supporterklubben til IK Start har sendt en pressemelding om at de ikke heter TIGERGUTTENE, men Tigerberget (jfr samme innlegg fra 18. desember).

Til sist har julebloggeren fått kritikk for at han i forbindelse med juleblogginnlegget: Hva slags juleaktig sang skal man legge ut etter å ha vært på Filharmoniens julekonsert? Publiserte en versjon av Wham’s julesuperhit Last Christmas, uten å referere til årets store juleromantiske komediefilm med samme tittel. Alle dere kritikere skal få to valg: Enten leser dere anmeldelser av Tom Hoopers nye storfilm Cats, som har premiere 1. juledag, og som nesten ingen har forventinger til etter at Tom Hooper har laget filmer som The King’s Speech og Les Miserables. Reddit har vært snille og samlet mange anmeldelser av filmen i en anmeldelsestråd som du kan lese her

For de som synes det blir vanskelig å lese en slik anmeldelsestråd, kan jeg anbefale The Guardians anmeldelse av filmen: Cats review – a purr-fectly dreadful hairball of woe.

De av mine kritikere som nekter å lese anmeldelser av Cats, kan ta seg en bolle! Nærmere bestemt en stor rosinbolle. Oppskrift på stor rosinbolle finner vi hos Hanna Winsnes allerede i 1845, som observante juleblogglesere husker fra i går.