Juleaktig sang

Mangel på luciadrakt i størrelse XL for herrer

I dag er det Lucia. Luciadagen er en lysfest i årets mørkeste måned. Dette ønsker selvfølgelig julebloggen og julebloggeren å markere med sin helt egne versjon av dagens juleaktige sang: Santa Lucia. Til dette trenger man lyskrone (ikke sånn som henger fra taket, men sånn du har på hodet), og luciadrakt. Luciakrone er enkelt nok å skaffe, men luciadrakt er langt verre. Dette er tydeligvis ikke et vanlig plagg i sortimentet til lokale butikker. På internett florerer det med onesizeluciadrakter til slanke kvinner og onesizestjerneguttdrakter for slanke herrer. Luciadrakt i størrelse XL for herrer skal man lete lenge etter. Så lenge, at julebloggeren fant det bedre å improvisere, enn å lete etter luciadrakt i passende størrelse. Hvordan gikk det? Det kan du se under (hvis du har lyden på, er det på eget ansvar)!