Bakverk til jul

Pepperkakebakedag

Advents- og juletradisjoner er viktig. Disse tradisjonene kan være så mangt og variere fra person til person og fra familie til familie. Det finnes mange flotte førjulstradisjoner som juleverksted, julekort, julepresanglaging, julepresanghandling, julebakst og juleblogging.

Den store pepperkakebakedagen til mine barn er en slik tradisjon. Riktignok kan vel ingen av mine barn lenger kategoriseres som barn, men sammen med barna i en annen familie, som heller ikke lenger kan kategoriseres som barn, er denne familiepepperkakebakedagen holdt i hevd fra det forrige millenniet.

Hovedtemaet for årets pepperkakebakedag var: Bibelhistorien. Dersom noen av leserne skulle klare å gjenkjenne noen bibelhistoriske motiver fra bildene av pepperkakebakeprosessen under, er det bare å ta kontakt.