Kjære JuleAlf

Sent ute med presangene? Lag noen selv!

For å skape et ekstra lyspunkt på årets mørkeste dag, arrangerte julebloggen i dag sitt tradisjonelle juleverksted. På et juleverksted kan man lage både spiselige og uspiselige gaver. Dersom du er ekstra sent ute med gavene i år, kan du finne et par tips her:

  1. Spiselige gaver:

Hva med å lage hjemmelagde marsipanfigurer? En sikker vinner hos svigermødre, bestemødre og oldemødre. Jo yngre du er, desto mer imponert blir ulike mødre over marsipanfigurferdighetene dine!

Marsipangriser er en sikker vinner, men hvorfor ikke være kreativ å lage marsipanhatifnatter og marsipanampelmenn?

2. Uspiselige gaver:

Svigerfedre, bestefedre og oldefedre lar seg lettere imponere over uspiselige gaver enn spiselige gaver. Også her gjør du større og større lykke med de egenproduserte gavene, jo yngre du er. Jeg har laget en liten videoveiledning om hvordan du kan hjemmelage en litt maskulin uspiselig gave, som kan være til både hygge og nytte for ulike typer fedre: