Bakverk til jul

Tidsklemmen – et oppkonstruert problem?

 Bloggerkollega Bjørn Roger Rasmussen, har mange synspunkter på dette. Dette kan du lese mer om på bloggen hans. 

Bjørn Roger har kanskje hentet inspirasjon til sitt innlegg fra en debatt på kvinneguiden.no fra året før han skrev sitt innlegg om tidsklemmen som et oppkonstruert problem, der Skreppamedleppa (for øvrig fast inventar på kvinneguiden.no jfr henne selv) skriver at: Tidsklemma mener jeg ikke er noe annet enn et oppkonstruert tøyse problem laget av de som har alt for store og urealistiske forventninger.

Uansett. Enten jeg vil eller ikke. I dag har jeg tidsnød. Etter jobb bar det rett av gårde til kort julemarkedbesøk på en skole i nærområdet, før jeg stakk innom hjemme, bare for å skulle ut igjen på møte om få minutter. DET BETYR AT JEG IKKE REKKER Å BAKE I DAG. Betyr det også at jeg har for store og urealistiske forventninger til egen julebakst og egen juleblogg?

Likevel blir jeg reddet denne gangen også. Jeg er så heldig at jeg har en sønn som har bakt sirupssnipper. Dette er ikke første gang han er bakevikar, og det blir neppe siste gang heller. Smultbakstdag 2 får vente til i morgen. I dag er det sirupssnipper som gjelder!