Juleblogg

Årets juleblogg blir annerledes enn tidligere år

Det første som blir annerledes, er at julebloggen i år er på samme plattform som i fjor. Beklager forvirringen dette eventuelt vil skape.

Det andre som blir annerledes, er at julebloggens spalte juleaktig sang også i år kommer til å følge oss gjennom hver dag i adventstiden.

Det tredje som blir annerledes er bakverk til jul

 I fjor fikk julebloggeren julebakeboken JULEGLEDE – høytidens deiligste bakst, til jul. I år skal denne julebakeboken (av julebakebokforfatter, bakeblogger og periodevis til og med julebloggerkollega Lise Stenersen, mest kjent fra bloggen somethingsweet.no) anmeldes gjennom å bake bakverk fra denne boken hver dag i adventstiden.

Det fjerde som blir annerledes, er at julebloggeren innfører en ny spalte: Daglig adventsfjernsynsjulekalenderanmeldelse. Hver dag i adventstiden anmeldes én episode fra en fjernsynsjulekalender, slik at 24 episoder som til sammen representerer 24 ulike adventsfjernsynsjulekalendere blir anmeldt i adventstiden. Episodene blir vurdert ut fra i hvor stor grad de bidrar til å gi julebloggeren julestemning. Hver episode vurderes etter følgende kriterier, som alle er viktige bestanddeler for julebloggerens julestemningsnivå:

  • Blir julebloggeren underholdt?
  • Blir julebloggeren sjarmert?
  • Får julebloggeren lyst på gløgg og kneppkaker?
  • Sitter julebloggeren igjen med en forventning om fred på jord?

Det femte som blir annerledes, er at julebloggeren i år har endret spalten JuleAlf hjelper deg, til Kjære JuleAlf. I denne spalten vil JuleAlf besvare leserhenvendelser. Er du heldig, blir spørsmål og svar gjengitt her på bloggen, men uansett vil innsendere av spørsmål på bloggens e-postadresse julealf@julealf.biz, få et antiklimatisk svar fra julebloggeren på sitt spørsmål.

En riktig god adventstid ønskes dere, alle trofaste juleblogglesere! Og husk: Skal du lese bare én juleblogg i år, så kan det være denne.