Juleaktig sang

Da var Maskorama over

Om Maskorama (The Masked Singer, som det kalles i Junaiten), er det sagt at det egentlig ikke er en sangkonkurranse, men at det handler om show, vindmaskin, rørsle, glitter og glam.

Dette kan minne om en annen sangkonkurranse, som mange ikke synes er en sangkonkurranse.

At Ulrikke vant Maskorama, var ingen stor overraskelse. I motsetning til noen av de andre deltakerne, kan hun faktisk synge. For en som har fulgt Eurovision Song Contest tett gjennom mange år, var dette en hyggelig revansj for Ulrikke sin del, i og med at pandemien tok ESC-finalen i år.

Hva passer da bedre enn at en legende innenfor ESC får lov til å fremføre dagens juleaktige sang. Dette er en artist som elsker hvite antrekk. Kanskje han i sine antrekk fremmer et ønske om hvit jul, selv om det sjelden er noe særlig snø på varmere breddegrader.