Juleaktig sang

Flunkende ny tysk julevideo

Det er sjelden vi presenterer rykende ferske musikkvideoer her på bloggen. I den grad rykende ferske musikkvideoer presenteres her på bloggen, er det enda sjeldnere at det synges på tysk. Som regel presenteres engelskspråklige eller norskspråklige juleaktige sanger.

Det er lett å glemme at det finnes en verden utenfor vinduet ditt i disse Covid-19-tidene, og kanskje nettopp i år, er det viktig å minne oss på nettopp dette.

Selv om kulturuttrykket i denne musikkvideoen, som den folkekjære artisten, Ross Antony, har laget sammen med sin operasangerektemann Paul Reeves og den tyske schlägerdronningen Ute Freudenburg, er litt fremmed for oss, tror jeg likevel det finnes elementer som vi kan kjenne oss igjen i.

Før vi gir ord og toner til aktørene i denne tyske julevideoen, har noen opplyst meg om at selv om briten Ross Antony er folkekjær i Tyskland som medlem av R&B-gruppen Bro’Sis (gruppen ble dannet etter realityshowet: Popstars – Du bist mein Traum) og at han som stor TV- og schlägerprofil i Tyskland har gjort seg gjeldende med å vinne realityshowet Ich bin ein Star – Holt mich hier raus, så er han kanskje ikke like kjent her til lands. Nå fikk du imidlertid litt informasjon om Ross Antony, og da kan vi vende oss til denne vakre musikkvideoen (rykende fersk) fra den rykende ferske juleplaten: Lass es glitzern: Weihnachten mit Ross.