Juleaktig sang

I dag er det vintersolverv

Det betyr at dette er årets korteste dag for oss på den nordlige halvkule. Heretter blir dagene bare lysere fram mot slutten av juni og sommersolverv. Når dagene blir lysere, blir det også varmere, det blir mulig å dyrke ting, ting som trenger å bli dyrket, slik at vi har noe å spise. Dette er noe av det vi ser mest frem til i julen, mens vi spiser alt tilbehøret som ble dyrket i den lyse fine tiden i 2020. En tid som var fin for dyrking, selv om verden har vært Coronabefengt gjennom store deler av året. Til dette trenger vi en juleaktig sang, som kan minne oss om at selv om Covid-19 gjør ting tungt og trist, har vi i alle fall mat, mens andre har det tungt og trist fordi det er borgerkrig i landet, det er matmangel og det er Covid-19. 

Well tonight we’re reaching out and touching you.