Kjære JuleAlf

Kjære JuleAlf #4

Det har kommet flere reaksjoner på at jeg i gårsdagens spalte av Kjære JuleAlf, innledningsvis uttrykte meg på en slik måte at jeg forsøkte å sette folk i bås som enten ondskapsfulle eller noe annet. Dette beklager jeg! Selv om jeg begynner å få en del erfaring i julebloggerfaget, kan det fortsatt hende at jeg tråkker feil, og hvis noen føler seg forulempet av det jeg skriver, vil jeg bare understreke at eksemplene jeg brukte kun var fiktive og at jeg ikke hadde konkrete personer i tankene da disse ble skrevet. Igjen vil jeg si beklager!

Dagens spørsmål har vi fått fra en helt anonym innsender, som har et kort og konsist spørsmål.

Kjære JuleAlf?

Hva er julestemning for deg?

  • Anonym innsender, som heller ikke vil oppgi alder

Kjære anonyme innsender!

Takk for at du spurte om nettopp dette!

Julestemning for meg, inneholder:

  • Julebudskap
  • Juleunderholdning
  • Julemat
  • Julesjarm
  • Gløgg og kneppkaker
  • Fred på jord

Juleaktig hilsen JuleAlf