Kjære JuleAlf

Kjære JuleAlf #11

I dag har jeg fått et spørsmål fra en eldre leser.

Kjære JuleAlf!

Har du telefonnummeret til Julepolitiet?

Jeg ønsker å anmelde min svigermor. Hun serverer nemlig strull under dekknavnet krumkaker.

  • Irritert svigersønn (79)

Kjære irritert svigersønn (79)!

Først må jeg si at det er svært dristig å utfordre svigermødre. Det er gjennomført en undersøkelse som viser at et klart flertall av respondentene melder tilbake at irettesettelse av svigermor er noe man gjør svært sjelden, eller aldri:

 

 

Dernest forstår jeg din frustrasjon når det gjelder å blande sammen bakverk med og uten egg. Jeg er enig i at dette er rett og slett utidig.

 

Når det gjelder det første spørsmålet ditt, så er det å komme i kontakt med Julepolitiet litt komplisert. I likhet med politiet for øvrig, har også Julepolitiet vært gjennom en reform eller Nærjulepolitireformen, som den kalles. For at Julepolitiet til enhver tid skal være nærmest deg, er Julepolitiet nå bare å treffe på Twitter. Så skaff deg Twitterkonto, hvis du ikke har det, og bruk @julepolitiet, for å henvende deg.

  • Vennlig hilsen JuleAlf