Kjære JuleAlf,  Ukategorisert

Kjære JuleAlf #7

Julebloggen når også yngre lesere. Det var vi inne på i går og slik blir det i dag også.

Kjære JuleAlf

Tror du julebloggere sover mindre enn småbarnsforeldre i adventstiden?

  • anonym småbarnsmor i 20-årene

Kjære anonym småbarnsmor i tyveårene

Det er ikke godt å si. Hvis du er småbarnsforelder og juleblogger samtidig, tror jeg adventstiden fort kan bære preg av et usunt høyt tempo med mye karbohydrater og lite søvn. Hvis du er enten småbarnsforelder eller juleblogger, tror jeg også at søvnmengden blir relativt liten. Det som imidlertid er en fordel for julebloggeren er at muligheten for å sove 4-5 timer uforstyrret fort kan være større enn det er for småbarnsforeldre. På den måten kan det hende at julebloggeren har bedre søvnkvalitet enn småbarnsforelderen.

  • Vennlig hilsen JuleAlf