Kjære JuleAlf

Kjære JuleAlf #8

I dag har en anonym medforfatter sendt meg en henvendelse.

Kjære JuleAlf

Slutt å gå rundt julegrøten! Er det ikke på tide å dele noe av din egen lyriske produksjon fra 90-tallet? Jeg venter i spenning.

Hilsen anonym medforfatter (47)

Kjære anonym medforfatter (47)

Jeg tror ikke så meget av min lyriske produksjon fra 1990-tallet, har meget stor litterær verdi. Jeg er også litt usikker på om det var så mange som handlet om julen. Jeg kan imidlertid glede deg med ett av dine egne, som omhandler i alle fall vinterlige forhold:

Brøytebil, brøytebil

Hvorfor drar du dit du vil

Brøytebil, brøytebil

Prøv og vær litt snill

Brøytebil, brøytebil

Har du kjørt for mange mil

Brøytebil, brøytebil

Har du kjørt deg vill?

Gleden er på min side.

Vennlig hilsen JuleAlf