Bakverk til jul

Krumkaker

Da har man forsøkt seg på krumkakebaking for første gang på mange år. Det gikk tålig bra … sånn litt etterhvert.

Utfordringen med å stå opp tidlig å bake før man drar på jobb om morgenen, er at man skal passe på at kakene blir passe stekt, og få dem pent rullet i tide før effekten av første kaffekopp slår inn. Dette anbefales ikke.

Det må også legges til at røren som manifesterte seg ved å følge oppskriften i JULEGLEDE-julebakeboken, opplevdes som litt for tykk, noe som medførte at kakene ikke fikk helt den konsistensen og heller ikke den sprøheten og luftigheten slike kaker bør ha når de er gylne. Igjen en oppskrift som er god å følge. Oppskriften gir også kaker med helt ålreit smak, men tynnere, sprøere og luftigere krumkaker hadde vært å foretrekke.

Terningkast 3