Juleaktig sang

Noen dager er bedre enn andre

Dagen i dag var kanskje vel kavete, men ikke like ille som mange andre dager. Det kan man være fornøyd med. Førjulstiden skal inneholde kav og mas, julestress og juleamperhet! Dette er viktige bestanddeler i forberedelsen til at vi snart skal kose oss med smittevernsvennlig julefeiring uten store selskaper og med énmetersregelen (husk munnbind på bussen. I dag var det ganske fullt på bussen, og bare én adventspassasjer med sitt lille adventsmunnbind var å se. De andre passasjerene hadde faktisk ikke munnbind i det hele tatt). Og husk at selv om det er væpnede konflikter i Etiopia, er det ikke sant det som står i sangen om at ingenting gror der. 85 % av befolkningen lever av jordbruk! Jeg har også en følelse av at de vet at det blir jul i år også.