Julekalender

Øisteins juleblyant

Selv om dialekten som vi hører i denne fjernsynsjulekalenderen til forveksling kan minne om Fredrikstad-dialekt, er julebloggeren mektig imponert over juleverkstedkvaliteten i denne episoden. For alle blogglesere som lesere morgendagens blogginnlegg der vi kommer inn på Sisyfos-arbeid, og for alle juleblogglesere som husker omtalen av Fantorangens jul, er det bare å ta av seg hatten for nivået på det som blir presentert i denne julefjernsynskalenderepisoden. Du kan se hele episoden her: https://tv.nrk.no/serie/oeisteins-juleblyant/sesong/1/episode/8

Blir julebloggeren underholdt?

  • Julebloggeren er solgt helt fra starten av. 

Blir julebloggeren sjarmert?

  • Selvfølgelig! Jeg trenger bare ett ord for å bli sjarmert: JULEVERKSTED!

Får julebloggeren lyst på gløgg og kneppkaker?

  • Selvfølgelig! Jeg trenger bare ett ord for å få lyst på gløgg og kneppkaker: JULEVERKSTED!

Sitter julebloggeren igjen med en forventning om fred på jord?

  • Selvfølgelig! Når man lager julegreier på juleverksted gir det sterke forventninger om harmoni og fred på jord, selv om julestrømpene som er produsert er av skyhøy kvalitet både kunstnerisk og håndverksmessig!

I sum gir dette følgende utslag på julebloggerens julestemningsskala:

Bilde fra nrk.no