Bakverk til jul

Er det skamfullt for en blogger å ha tørket frukt som «guilty pleasure»?

Jeg vil anta at dette kan gjelde mange av mine forhenværende bloggerkolleger på blogg.no, som fikk lov til å bli igjen for tre år siden, da blogg.no gjennomførte sin utrenskning av menn som feirer jul en gang i året, og bare lot bloggere med stor kommersiell appell bli igjen. Konsekvensen av denne utrenskningen hos blogg.no resulterte i dramatisk fallende interesse for blooggplattformen, og i disse dager, vil julealfs juleblogg, med sine minst 14 lesere, vært på topplisten til blogg.no.

Men nå til dagens bakst. Denne gangen en langpannevariant av fruktkake, riktignok stekt i brødform, og uten rom, men med gripende tørket frukt som lakrisrotdaddel, for eksempel (står bare uspesifisert tørket frukt i oppskriften). Selv uten rom, smakte denne fruktkaken aldeles fortreffelig.

Terningkast:

                ⚅