Bakverk til jul

Nå som det snart er ferdig med å lakke og li til jul…

… er det muligens på plass med en ørliten beklagelse.

Som juleblogger er jeg eksempelvis ikke like flink til å dokumentere hele bakeprosessen (og det skal dere lesere jammen være glade for), som for eksempel bloggerkollega Edel på hennes blogg: Edels Mat & Vin, som jeg for øvrig et lite øyeblikk trodde var på blogg.no, men som heldigvis viste seg å være på bloggspot (takk og pris!).

Jeg må også beklage at jeg ikke helt klarte å holde tidsskjemaet i dag heller, slik at blogginnleggene for 22. desember ikke blir publisert før etter midnatt. Det som imidlertid er på plussiden, er jo mer det har lakket og lidd mot jul, jo kortere blir nettene, og da må jo også dagene bli lenger. Ikke sant?

Men altså. Sirupsnipper i dag. Flott oppskrift. Tynne og sprø. Fulle av smak (krydderne kom virkelig til sin rett), og pussig nok ikke så verst sammen med resten av Clemens Busch Vom Grauen Schiefer Riesling Trocken, som ble drukket til dagens rakfisk.

Terningkast (selv uten mandel, med tanke på slektens allergikere):

              ⚅