Bakverk til jul

Noen ganger er det faktisk bedre sent enn aldri

Å bake en ordentlig Christmas Cake, skulle jeg selvfølgelig gjort for lenge siden. Men i og med at bakingen til jul skal foregå i desember, kan jeg derfor ikke ta med et slikt bakverk i bloggen. Jeg har derfor valgt å gjøre det nest beste, nemlig å bake en variant av engelsk fruktkake etter oppskrift fra Det Søte Liv sin julebakebok.

Det kan legges til at valget av rom i kaken selvfølgelig falt på det som noen omtaler som verdens beste rom: https://www.omrom.no/anmeldelser-og-smaking-av-rom/anmeldelse-ron-zacapa-centenario-sistema-solera-23

Om det var valg av rom eller ikke, så smakte den litt umodne prøvebiten fortreffelig. Det blir toppscore, selvfølgelig, og så får kaken stå og modne det den rekker til jul.

               ⚅