Bakverk til jul

Smultbakst – andre og siste del

Tradisjonen tro, avsluttes smultbaksten første helg i desember. I år ble det altså ingen rosettbakkels og ingen hjortetakk, bare fattigmann og smultringer.

Jeg velger i smultringomtalen, å sitere meg seg selv fra 2. søndag i advent i fjor:

Det er bare å slå det fast. Det søte liv-smultringene var en ubetinget suksess. De falt godt i smak i alle generasjoner av testpanelet. Det er likevel et godt stykke igjen til nivået på smultringene fra Viggos smultringbod ved CC-martn på Hamar, men for personer som ønsker å ta første skritt på veien mot å lage ordentlig gode smultringer, var denne oppskriften ikke så ille. Terningkast

               

Ps. Det må selvfølgelig også understrekes at Lavazza-kaffe hever smaken på de fleste bakverk.

Pps. Det jeg skrev om Lavazza-kaffe er ikke reklame, selv om Lavazza er den offisielle kaffesamarbeidspartneren til Juventus.

Ppps. Vi har alle eierandeler i Juventus, i og med at dette er det eneste idrettslaget Oljefondet eier aksjer i. Som Nordmenn har vi på sett og vis alle en liten andel i Juventus, og da har vi kanskje også en liten andel i kaffesamarbeidet mellom Lavazza og Juventus?