Bakverk til jul

Det største comeback siden Lazarus?

Hamarregionen er en rik kulturregion. Blant de mange flotte aktørene som forefinnes i Hamarregionens kulturliv, har vi det aldeles strålende KAMMERKORET VIVA. Etter Kammerkoret Viva sin helt fantastiske julekonsert i Utvandrerkirken på Utvandrermuseet sist lørdag tenkte julebloggeren det ville være hyggelig å gjøre stas på koret ved å stikke innom øvelsen med juletrebrownies. Selvfølgelig hadde bloggeren planlagt at den enkleste måten å lage juletrebrownies er å bake brownies i langpanne og stikke ut juletrebrownies med juletrepepperkakeform. Det viste seg imidlertid at julebloggeren hadde lånt vekk de fleste av pepperkakeformene sine, deriblant alle juletrepepperkakeformene. Resultatet ble at julebloggeren måtte anvende andre pepperkakeformer til julebrownies. Heldigvis er sangerne i Kammerkoret Viva inkluderende, fordomsfrie og vennlige mennesker, som ikke er så nøye på om julebrownies er formet som juletrebrownies eller julestjernebrownies eller julehjertebrownies. Det virket også som om julebrownies falt i smak. Et høyverdig medlem av kammerkorets kunstneriske råd uttrykte sågar at bakverket var framifrå. På denne bakgrunnen er det ikke noe annet å gjøre en å gi julebrownies fra juleoppskriftsboken toppkarakter. For et comeback for juleoppskriftsboken!