Bakverk til jul

Juleskam og julescam

Som ventet har det haglet med klager, hets og nett-trolling i julebloggerinnboksen i forbindelse med gårsdagens avsløring om at bakverket som ble presentert fredag 16de desember, faktisk var bakt grytidlig torsdag 15de desember. Julebloggeren påberopte seg en fjernsynskjøkkenverdig: «No har me juksa litt», fra julebloggerkjøkkenet.

Selvfølgelig er prematur julebaking skambelagt, selvfølgelig vil det blant de rettroende og fundamentalistiske av oss, bli oppfattet som spott og scam. Men julebloggeren står fast ved sitt valg i den situasjonen som julebloggeren primært ble satt i av sin sjef i det virkelige liv.

All denne hetsen er så unødvendig. Det er like før jeg går til det skritt å proklamere at: je suis Ola Grytten.

Men, likevel.

Vi er back on track, og har i kveld bakt den store rosinbollen.

Den ble grei den.