Bakverk til jul

Lucia

Luciatog på jobb. Sjefen fikk ikke lov til å tenne sitt lys. Han har svidd av nok hår på andre Luciaer tidligere i sin stjerneguttkarriere (han glemte også hatten)

I dag er det på sin plass å komme med en beklagelse. 

Jeg har tidligere her på bloggen, antydet at sjefen taler med to tunger når det gjelder nissegleder og nissestreker på arbeidsplassen i desember. Nå har imidlertid han brukt den ultimate bestikkelse for å få meg, som etter eget syn er en sentral uformell makthaver og maktutøver i kollegiet, på sin side. Hva er alles våte drøm 13de desember? Jo, det er selvfølgelig å være Lucia, og skulle du si: «Nei, jeg har aldri drømt om å være Lucia», vil jeg påstå at du i din fornektelse over å aldri blir tildelt Luciakronen, har laget deg en historie om at du egentlig foretrekke noe annet!

Selvfølgelig har jeg bakt lussekatter til kontorets Luciafeiring også. Det må innrømmes at oppskriften i julebakeboken var fortreffelig, og det er ikke juleoppskriftsboken sin skyld at resultatet ikke ble penere. Det handler mest om at julebloggeren for tiden er litt ute av gjærbaksttrening. Lussekattene fikk ben å gå på idag, så da må det jo bli toppscore.